10 maart 2018

Open VLD kiest voor team van 3 voortrekkers

Lijsttrekker Stef RYCKMANS, handelaar in hart en ziel en luisterend oor met reeds 18 jaar politieke ervaring (waarvan 9 jaar als schepen), verduidelijkt dat liberalen meer dan ooit staan voor vrijheid en vooruitgang, wat betekent: niet teveel extra regeltjes, vooral geen politiestaat, maar wel met veel visies voor verbeteringen op diverse niveaus.

Kortenberg heeft er echt nood aan.

Op de tweede plaats staat Ann VAN DE CASTEELE, een geweldig geëngageerde dame, niet alleen als super actief apotheker, maar ook als mens, waardoor eigenschappen als sociale betrokkenheid, eerlijkheid, behulpzaamheid en initiatiefneming haar dagorde overheersen. Ann is zeer sterk betrokken in alles wat met “zorg” te maken heeft. Ook zij staat, samen met de ganse Open Vld-ploeg, te popelen om met 10 uitgewerkte pijlers de Kortenbergenaren aan te tonen hoe de gekozen slogan “Samen wonen, Samen werken, Samen leven” gerealiseerd kan worden.

Een droombeeld dat werkelijkheid moet worden.

Lijstduwer Erwin WILLEMS wil zijn laatste 35 jaren van sterke politieke inzet, zeg maar zijn ervaring, niet verloren laten gaan.

Jong van hart wil hij zich nog 1 keer smijten, dit om de versmachtende thema’s van de Brusselse Wetstraat wat af te blokken en om de schijnwerpers uiteindelijk eens te richten op hen die het tijdens deze verkiezingen echt verdienen, met name de Kortenbergse burgers.

Voor hen doe ik het nog, met heel veel plezier en inzet zelfs, aldus Willems


Samen wonen, Samen werken, Samen leven, da’s ons motto!

Meer items
Open VLD kiest voor team van 3 voortrekkers

Open VLD kiest voor team van 3 voortrekkers

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x