Opinies & Standpunten

Op deze pagina delen we met jullie onze opiniestukken over onderwerpen die we ter harte nemen.

Verdwijnt de sporthal van Erps-Kwerps? Wat ons betreft... NEEN!

De sporthal van Erps-Kwerps, er is al veel inkt over gevloeid de voorbije weken en zelfs eerder toen het gemeentebestuur in zijn accommodatieplan het plotse verdwijnen van onze geliefde sporthal aankondigde.

Onze Kortenbergse groene troeven beschermen en uitbouwen

Je zal het misschien niet dadelijk verwachten van een liberale partij, ook wij zijn begaan met onze omgeving en onze kwetsbare natuur. We zijn er ons misschien niet altijd van bewust welk natuurschoon Kortenberg allemaal te bieden heeft, maar we weten allemaal dat we onze natuur en onze landschappen moeten beschermen.

Een Kortenberg met levendige en groene dorpskernen

Samenwerken om van onze dorpen wee levendige en aangename ontmoetingsplaatsen kunnen maken. Grote en kleine ingrepen kunnen zorgen voor leefbare en multifunctionele dorpspleinen en dorpsstraten. Meer groen en gezellige zitruimtes om in gezelschap te genieten van onze gemeente.

Het ene fietspad is het andere niet

Fietspaden in onze gemeente hebben nood aan meer dan enkel witte lijnen op de rijbaan. Mensen en locaties met elkaar verbinden op een veilige en doordachte manier. Daar willen we voor gaan, samen met u.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x